Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
The 4-hour work week af Timothy Ferriss | My Daily Grind Skip to content →

The 4-hour work week af Timothy Ferriss

“The 4-hour work week” af Timothy Ferriss er efterhånden blevet en ny-klassiker indenfor selvhjælp og personlig udvikling.

Bogen kickstartede Timothy Ferriss karriere og har været hans afsæt til at drive hans successfulde blog og podcast. Især podcasten er blevet et medie i sig selv. Og har igennem flere år været en af de mest populære podcasts på iTunes.

“4-hour work week” begrebet er blevet et mantra der refereres til når man taler om produktivitet og optimering. Og ser man på nogle af begreberne, der blev introduceret i bogen, som f.eks. virtuelle personlige assistenter, outsourcing, mini-retirements og passiv indkomst, så er disse i dag alment kendte begreber.

Selv indholdet af bogen er baseret på Timothy’s egne erfaringer med at dekonstruere sin egen hverdag som selvstændig. Og det er da også hans eksperimenteren og tilgang til at dekonstruere workflows, for at gøre dem mere effektive der udgør grundstammen i “The 4-hour work week”. Og derfor er bogen også stadig et “must read”, selvom man måske i bogen vil blive introduceret til begreber man allerede kender.

Du kan købe bogen både som lydbog og almindelig bog hos Saxo.com

My Daily Grind gæster der anbefaler “The 4 hour work week”

ann-christine-fra-valdemarsro

“Bogen har på mange punkter fået mig til at tænke anderledes, både i forhold til hvordan jeg lever mit liv, men også i forhold til hvordan jeg prioriterer min tid.”

Ann-Christine fra Valdemarsro.dk i episode 8

 

Halfdan Timm i episode 7 af My Daily Grind“Grunden til at du skal læse denne bog er ikke de praktiske råd i bogen, men fordi den introducerer et rigtigt spændende billede af hvad der er at have et rigt liv. Et liv der ikke nødvendigvis handler om at have mange penge, men istedet handler om at have friheden til at gøre hvad man vil.”
Halfdan Timm fra Obsidian

 

En dag i Timothy Ferriss liv

Nu ville det nok være at skyde lidt over mål at sats på at få Timothy Ferriss med som gæst i My Daily Grind podcasten. Men heldigvis er der andre der har fået liv til at dykke ned i hans daglige rutiner, ved at følge ham en typisk hverdag.

Published in Boganbefalinger

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *