Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
"Rich dad poor dad" af Robert T. Kiyosakis | My Daily Grind Skip to content →

“Rich dad poor dad” af Robert T. Kiyosakis

“Rich dad poor dad” af Robert T. Kiyosaki er, med flere længder, den bog, der er blevet anbefalet af flest gæster i My Daily Grind podcasten.

Temaet for bogen er økonomi, især privat økonomi. Men selvom det måske lyder tørt, kedeligt og taltungt. Så er bogen det lige modsatte, for det er ikke tallene der er fokus på, men tilgangen til penge der er temaet.

“Rich dad poor dad” er bygget op om fortællingen om forfatter, Robert T. Kiyosakis to “fædre”, nemlig hans egen far og hans bedste vens far. De to fædre er billedet på, hvordan folk med samme indkomst og uddannelseniveau, kan have vidt forskellig tilgange og viden om penge og økonomi.

Pointen er at det er ikke nok bare uddanne sig for at gøre sig kvalificeret til at få en stor løncheck. Man skal også uddanne sig i at forvalte pengene fornuftigt, så man får mest mulig ud af dem og ikke bliver en “løncheck-slave”.

Igennem bogen kommer han med en lang række let forståelige eksempler, du nemt kan relatere til din egen økonomi.

Så dømmer du om at opbygge en “passiv” indkomst, der enten f.eks. kan give dig mulighed for at arbejde mindre eller give dig mulighed for at gøre ting du med din nuværende løn ikke har råd til. Så er det her bogen du skal læse og genlæse med jævne mellemrum.
Du finder bogen både som lydbog og almindelig bog hos Saxo.com

Det siger My daily Grind gæsterne om “Rich dad poor dad”:

ann-christine-fra-valdemarsro

“Rich dad poor dad” har især inspireret mig og min mand til ikke at ikke at gå på kompromis med frihed frem for økonomi. Og til at vælge de rigtige prioriteringer økonomisk.
Ann-Christine fra Valdemarsro.dk i episode 8

 

Halfdan Timm i episode 7 af My Daily Grind“Rigtig spændende bog der giver en lyst til at investere og giver én en grundforståelse af, hvad det er der trækker penge ud og lægge penge ind på ens bankkonto.”
Halfdan Timm i episoden 7

Published in Boganbefalinger

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *