Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Om My Daily Grind | My Daily Grind Skip to content →

Om My Daily Grind

Fjerner du de lækre facebook opdateringer med solbrune ben ved poolen, perlerækken af Instagram værdige økologiske middagsretter og LinkedIn opslagene med opdateringer om det nye job, hvad har du så tilbage? Yes, helt almindelig hverdag.

My Daily Grind podcasten handler om hverdagen. Begrebet “Daily Grind” dækker egentligt over kedelige monotone dagligdagsopgaver, og dem kommer vi da også omkring i podcasten. Vi vil snakke med en række spændende personligheder eller teams om deres “daily grind”. Vil vil høre om deres hverdag, hvordan de arbejder, hvordan de prioriterer og hvordan de forsøger at få mest muligt ud af deres daily grind.

Bag om My Daily Grind

Ham med de nysgerrige spørgsmål, der kommer til at gå igen på de forskellige podcasts er mig, Morten Kusk. Jeg har længe været interesseret i at finde ud af, hvorfor nogle personer bare virker til at få mere ud af deres hverdag. Hvis man ikke spørger, så får man heller ikke svar. Og da jeg tror, der er flere der også interesserer sig for emnet, så blev det til denne podcast.

Min bucket liste med personer, jeg godt kunne tænke mig at tage en snak med, er lang. Og den bliver længere dag for dag, men den har også plads til dine input. Så kender du til personer, du synes det kunne være interessant at have med på podcasten, så prik endelig til mig på mortenkusk5@gmail.com eller via LinkedIn .

Annoncering på siden

Links til produkter, services eller bøger her på siden er udvalgt på baggrund af gæsterne anbefalinger. I nogle tilfælde vil linkene være affiliate links. Det vil sige, at hvis du klikker på linket og går ind og køber produktet, så går en mindre procentdel af omsætningen til My Daily Grind, dog uden at du skal betale mere. My Daily Grind er et hobbyprojekt, men jeg vil gerne gøre indholdet så godt som muligt. Derfor vil omsætningen genereret af  vores gæsters anbefalinger og vores lytteres køb, blive brugt til hosting af podcasts, indkøb af bedre optageudstyr osv.