Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Miraklet i LEGO af Niels Lunde | My Daily Grind Skip to content →

Miraklet i LEGO af Niels Lunde

Miraklet i LEGO er historien om det danske erhvervseventyr LEGO, der de seneste år har gået sin sejrsgang verden over.
Bogen tager os med helt ind på ledelsesgangene og giver et unikt indblik i de interne kampe der også er en del af virksomhedens historien.
Bogen fortæller om hvordan Kjeld Kirk Kristiansen, gjorde LEGO til en succes op igennem 70’erne og 80’erne, mens han kæmpede med sin far om magten. Om hans livslange stræben efter at løfte virksomheden til at tjene et højere formål. Og om hans smertefulde nederlag, da LEGO blev ramt af en livstruende krise, og han måtte overlade ansvaret til den blot 35-årige Jørgen Vig Knudstorp.

Jørgen Vig stillede spørgsmålet: Hvorfor eksisterer LEGO? Og lykkedes med sit turnaround, der i dag står som en af de mest bemærkelsesværdige af slagsen både nationalt og internationalt.

Læs et uddrag af bogen her

Du finder bogen som lydbog eller almindelig bog hos Saxo.com

Anbefalinger af bogen

Hør Claus Mossbeck fra Tatarklubben anbefale bogen i 13. episode af My Daily Grind.

soundcloud-claus-mossbeck


Anmeldelse

Berlingske Business
Niels Lunde overgår sig selv med “Miraklet i LEGO”. Det er en af de mest spændende og indsigtsfulde danske erhvervsbøger, der er skrevet i meget lang tid. Og “Miraklet i LEGO” er derfor en bog, som stikker dybere end de normale biografier om topchefer og virksomheder.
– Henrik Ørsholst
Børsen
… en fremragende indføring i historien. Det er erhvervshistorie, men også erhvervsanalyse, når det er bedst. […] Meget velskrevet, meget levende og kompetent analyse og beskrivelse.
– Steen Hildebrandt
Jyllands-posten
Bogen er spændende læsning. Den giver nye indsigter og overraskelser; som med en god roman havde jeg svært ved at lægge den fra mig.
 – Ulla Bechsgaard

Published in Boganbefalinger

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *