Skip to content →

Episode 9 – Jacob Søndergaard fra Rigtige Mænd

Hvordan gør du motion til en del af en travl hverdag? Det er der sikkert mange, der gerne vil have nogle gode råd til. Derfor har jeg haft fat i min gamle roommate fra højskoletiden – Jacob Søndergaard.
Ringer navnet ikke umiddelbart lige en klokke, så hjælper det måske, hvis jeg siger “Rigtige mænd”. For Jacob var og er manden, der har haft fornøjelsen af at hundse rundt med de folkekære håndværkere fra programmet.

En dag uden træning, er en dag uden mening

Jacob har de seneste 15 år beskæftiget sig med træning. Han er idrætsfysiolog og har afsøgt en lang række træningsformer igennem tiden. Udover at stå for de Rigtige Mænds træning, har han de seneste år været personlig træner for en række CEO’s, og såmænd også Prinsesse Mary. To meget forskellige målgrupper, med en forskellig hverdag og forskellige udfordringer. Derfor tog vi os en snak hvordan man implementerer træning i deres hverdag, der er travl og som måske ikke altid lige levner tid fysisk aktivitet.

 

Bedre formidlingsteknik

Efter “Rigtige mænd” har Jacob fået godt gang i sin foredragsforretning. Derfor var det også oplagt at komme omkring, hvordan Jacob arbejder med at blive en bedre formidler. Hvordan øver han sig, hvordan optimerer han sine oplæg og hvordan sikrer han, at han hele tiden bliver bedre til det, der idag er hans levebrød.

Abonnér på My Daily Grind i Itunes

eller

 Download podcasten til din computer eller telefon

 

Jacob Søndergaards anbefalinger fra podcasten

Tools

Øvrige links

Næste gæst

Boganbefalinger


Why zebras don’t get ulchers af Robert M. Sapolsky

“Robert M. Sapolsky er bare fantastisk god til at forklare, alt hvad der er relevant at vide om kroppen og hvordan den reagerer, f.eks. i forhold til stress.”

Hør Jacob fortælle om bogen

Køb bogen her som:
Paperback eller hardback
Kindle
Lydbog


Rework af Jason Fried og David Heinemeier

Hør Jacob fortælle om bogen

Køb bogen her som:
Paperback eller hardback
Kindle
Lydbog


The power of less af Leo Babauta

Hør Jacob fortælle om bogen

Køb bogen her som:
Paperback eller hardback
Kindle
Lydbog


Træn som en mand af Jacob Søndergaard

Køb bogen her som:
Paperback eller hardback

 

 

Published in Podcasts


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *