Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Episode 7 - Halfdan Timm | My Daily Grind Skip to content →

Episode 7 – Halfdan Timm

Hvis “experimenterende produktiv” er et ord, så beskriver det meget godt min gæst i denne episode. Halfdan Timm, fangede første gang min opmærksomhed for et par år siden da han begyndte at skrive blogpost om hvordan han, kørte lange arbejdsraids med 24 timers tekst arbejde i streg.

Dengang var Halfdan jurastuderende og affiliatehaj, idag vil jeg hellere kalde ham serieiværksætter, for han har efterhånden en del projekter på samvittigheden. Han skriver bøger om studieteknik og ejendomsinvesteringer, han har solgt sin virksomhed JUF med flere ansatte, han investerer i udlejningslejligheder og så har han netop trådt ind i både rejsebranchen med et stort affiliateprojekt og startet et nyt online marketing bureau, Obsidian, op.

Fra mange bolde til én bold

Det der især har været min motivation for at tage en snak med Halfdan har været at blive klogere på hvordan han kan både formår at holde så mange projekter igang på en gang. Og så samtidigt i perioder kan lægge alt sit fokus og sin energi i f.eks. at skrive en bog eller at tage en eksamen på jurastudiet.

Arbejdsraids og productivityhacks

Halfdan og jeg har taget en snak om hvordan hans hverdag ser ud idag, men vender også hvilke “produktivitetshacks” han benytter sig af. Her kommer vi både ind på arbejdsraids, workaway (Refuga), træning, nootropics og arbejdsintervaller.

Effektiv indlæring

Samtidig med at Halfdan bygger på sin portefølge af indtægtskilder eller “aktiver” som han kalder dem, studerer han også jura. Et krævende studie som mange sikkert ikke ville kunne gennemføre med få timers fritidsarbejde om ugen. Derfor tog Halfdan og jeg også en snak om hvordan hans erfaringer fra arbejdet med hans affiliate sider, er kommet ham til gode i studie- og ikke mindst eksamensperioderne. Men ikke mindst også hvordan gode studieteknikker har hjulpet ham med at accelerere hans forretning.

Obsidian Digital

Vi har selvfølgelig også taget en snak om, hvordan han vil bruge sine erfaringer i det nye bureau han har startet sammen med 3 andre partnere. Kan han overføre nogle af de greb han har brugt i sin “passiv indkomst” forretning i bureaubranchen, hvor kunderne kræver noget af ham. Og hvad nu med de øvrige projekter han har gang i.

Den store 6 års plan

Og til sidst vender vi selvfølgelig også fremtiden og den “6 års plan” Halfdan har lagt. Og jeg kan afsløre at det 30 års mål Halfdan har er ambitiøst, men i hans tilfælde ikke uopnåeligt.

Download eller abonnér på My Daily Grind: DownloadItunesSoundcloudYouTube

Anbefalinger fra podcasten

 Tools

Øvrige links

Næste gæst

Boganbefalinger


4 hour work week af Tim Ferris

Hør Halfdan fortælle om bogen

Kunne du godt tænke dig at leve et liv, der ikke kun handler om at arbejde? Det er rent faktisk muligt og Timothy Ferriss fortæller dig hvordan i “The 4-hour Work Week”.

Her får du fingre i bogen som:
Paperback eller hardback
Kindle
Lydbog


The dip af Seth Godin

Hør Halfdan fortælle om bogen

Bogen alle iværksættere skal have læst mindst én gang. Handler om at se og stoppe de dårlige projekter. Men også om at komme igennem de svære perioder, når projektet er godt.

Her får du fingre i bogen som:
Paperback eller hardback
Kindle
Lydbog


linchpinLinchpin af Seth Godin

Hør Halfdan fortælle om bogen

“Handler om at gøre sig til den lille møtrik der er uundværlig for at få maskinen til set køre.”

Her får du fingre i bogen som:
Paperback eller hardback
Kindle
Lydbog


Rich dad poor dad af Robert T Kiyosaki

Hør Halfdan fortælle om bogen

“Bogen dekonstruerer myten om at man først er rig, når man har en høj indkomst og udfordrer den generelle antagelse, at ens hus altid er en økonomisk fordel.”

Læs mere om bogen herDet kreative samfund af Lars Tvede

Hør Halfdan fortælle om bogen

Bogen “Det kreative samfund” handler om, hvordan man skal investere i kreativitet for at udvikle sig som samfund, og du vil i denne bog få at indblik i, hvordan man kreativitet forstås og udnyttes.

Læs mere her

 

Published in Podcasts

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *