Skip to content →

Episode 3 – Alexandra Balshøj

Begrebet “iværksætter” er efterhånden udvandet. Alle går rundt at kalder sig for “iværksætter”, bare de har en blog. Skal vi redefinere ordet i form at personer der “sætter ting i værk”, så ville jeg peget på Alexandra Balshøj, som et godt forbillede. Alexandra sætter ting i værk, ikke for at blive rig, ikke for at blive berømt, men fordi hun ikke kan lade være. Vi har taget en god snak om hendes hverdag og de mange forskellige hatte hun har på, både arbejdesmæssigt og i fritiden.

Kreativ med selektiv struktur

Alexandra er Project Manager hos Knowtheirname, medstifter og partner i karriere- og iværksætternetværket Ladies First og i gang med bogen ‘Fra 0-100 – 202 fortællinger om drømme og menneskeliv”. Men kigger man på hendes LinkedIn profil, så vil man se at listen af igangværende og afsluttede projekter meget længere.

Der kommer skub i fingene hvis Alexandra tager fat. Og det er derfor jeg gerne ville have en snak med hende. To af de ting jeg gerne ville blive klogere på var, hvad det er hun gør når hun starter ting op og udvikler ideer. Hvordan kommer hun fra “det er en fed ide” til et projekt med mange involverede. Derudover ville jeg også godt blive klogere på de udfordringer, der kan være ved at drive en frivilligt netværk som Ladies First. Hvordan motiverer og engagerer man folk, der har gang i en karriere og måske en familie, til at give en hånd med i fritiden.

Men vi kom også omkring emner som:

  • Mænd og kvinders tilgang til produktivitet
  • Hvordan struktur kan dræne kreativitet og drive
  • Hvorfor hun sætter hverdagen på pause med yoga
  • Hvordan man ideudvikler på et kreativt bureau som KnowTheirName
  • Og så selv følgelig også hvilke ønsker og drømme hun har for fremtiden.

Har du spørgsmål eller kommentarer til Alexandra, så er du velkommen til at bruge kommentarsporet i bunden af siden.

Download eller abonnér på My Daily Grind: DownloadItunesSoundcloudYouTube

 

Alexandra’s anbefalinger fra podcasten

Bøger:

App’s

Blogs:

Tools:

Published in Podcasts


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *