Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Episode 15 med Allan Vincentz - Ecommerce manager hos Norbreeze i Singapore | My Daily Grind Skip to content →

Episode 15 med Allan Vincentz – Ecommerce manager hos Norbreeze i Singapore

Tænk hvis du fik mulighed for at rejse ud i verden og arbejde med det du brænder allemest for.
Det er ikke alle, der får den mulighed, men det gjorde Allan Vincentz for 2,5 år siden. “Ud i verden” blev Singapore og jobbet han brændte for, var at bygge en ecommerceforretning opfra bunden på det asiatiske marked.

Baggrunden

Jobbet Allan forlod til fordel for eventyret i Singapore, var hos Matas. Her havde han været en af de primære tovholdere i udviklingen af Matas’ ehandelsplatform. Derfor var springet fra dansk e-handel til e-handel i Asien ekstra stort. For fra tidligere at skulle håndtere logistiske udfordringer på grund af mængden af ordre, skulle der nu kæmpes om hver en ordre.

Arbejdskulturen i Asien

Når man bygger en ecommerceforretning fra bunden, så bygger man også en team fra bunden. Og netop den opgave kan være en udfordring i Asien, hvor e-handel langt fra er lige så udbredt som i Europa og USA. Derfor er kandidaternes erfaringsniveau, så begrænset at det næsten betragtes som et plus, hvis man som minimum har prøvet at købe noget på nettet.

Hvis du er nysgerrig på hvordan det er at rejse ud i verden for at arbejde og især hvordan et er drive en ecommerce forretning i udlandet, så tag at lyt med på denne episode af podcasten.

Abonnér på My Daily Grind i Itunes

eller

 Download podcasten til din computer eller telefon

Tools og medier nævnt i podcasten

Kommende gæster:

Martin Frederiksen

Published in Podcasts

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *