Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Episode 13 med Claus Mossbeck fra Tatarklubben | My Daily Grind Skip to content →

Episode 13 med Claus Mossbeck fra Tatarklubben

Hvordan vælger du de rigtige netværksarrangementer og hvordan får du mest ud af dem. Hvordan sikrer du, at et job med mange arbejdstimer og meget ansvar, ikke bliver en stopklods for din faglige udvikling. Disse to problemstillinger er på agendaen i denne episode af My Daily Grind – Gæst er Claus Mossbeck fra Tatarklubben.

Faglig udvikling og networking i høj kvalitet – denne kombination forsøger Claus Mossbeck at udvikle i sin egen “Blue Ocean Strategy”. Tatarklubben er et netværk for topledere indenfor marketing og kommunikation fra nogle af landets største brands. Derfor er han også den oplagte mand tage en snak med, når man vil blive klogere på hvordan topledere går til deres egen karriereudvikling.

Ud over at snakke om faglig udvikling, networking og så kommer vi også omkring karriereplanlægning. For hvis du har ambitioner med din karriere, hvad kan du så gøre ud over at være dygtig til og flittig på dit job? Hvordan gør du dig attraktiv i markedet og hvordan sikrer du dig at de rigtige mennesker, herunder headhunterne, kender til dig navn og kvalifikationer.

Abonnér på My Daily Grind i Itunes

eller

 Download podcasten til din computer eller telefon

Anbefalinger fra podcasten

Nedenfor finde du en links og anbefalinger fra podcasten.

Profiler

Tools

Øvrige links

Næste gæst

Boganbefalinger


Miraklet i LEGO af Niels Lunde

Bogen der i detaljer fortæller historien om lego, fra storhedstiden i 80’erne, igennem dyb krisen og til deres dominans på legetøjsmarkedet idag.

Læs mere om bogen


Profit from the core af Chris Zook

Bogen handler om at søge ind til kerneforretningen, hvilket netop var det der fik Jørgen Vig Knudstorp og Lego på ret kurs igen. Chris Zook fungere i en periode som mentor for Jørgen Vig.

Læs mere om bogen


Repeatability af Criss Zook og James Allen

Tager en kig på Fortune 500 listen og tegner de 3 vigtigste paraleller som er kendetegnende for firksomhederne.

Læs mere om bogen


In praise of slow af 

Handler om værdien i at gør ting langsomt.

Læs mere om bogen


Asian brand strategy af Martin Roll

Læs mere om bogen

Published in Podcasts

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *