Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Episode 12 - Mikael Rieck fra Antphilosophy | My Daily Grind Skip to content →

Episode 12 – Mikael Rieck fra Antphilosophy

“Få tingene gjort” det er Mikael Riecks altoverskyggende budskab og forklaring på, hvorfor han har formået at bygge en lang række indtægtsgenerede online projekter op fra bunden.

“Jeg er helt enkelt god til at få tingene gjort.” siger han.

Hvem er Mikael Rieck?

Mikael har igennem en årrække være meget synlig i online marketing branchen igennem forummet Marketers.dk, som han er den ene halvdel af duoen bag. Derudover har han ikke bare én, men hele to podcasts på sit CV. Online marketing podcasten Industrious Geeks og hans personlige podcast om samme emne: Antphilosophy.
Og som om det ikke skulle være nok, har han gang i flere affiliate sider. Samt intet mindre end et fuldtidsjob på toppen.

Outsourcing og klare aftaler

Nu kunne man måske forvente at Mikael levede på randen af et stresssammenbrud på grund af for mange bolde i luften. Men når du lytter til ham fortælle om sin hverdag, så er det ikke sådan det forholder sig.
En af årsagerne til at det ikke er tilfældet. Er, ifølge Mikael selv, at han er god til at outsource sine opgaver, samt lave klare aftaler, med hans samarbejdspartnere, så de ved hvad han forventer af dem. Lige præcis det gør at han kan slå opgaverne ud af hovedet og først forholde sig til dem, når de vender tilbage til hans bord for at blive godkendt.

Abonnér på My Daily Grind i Itunes

eller

 Download podcasten til din computer eller telefon

Mere om Mikael Rieck

Esmarch Feriehusudlejning

Antphilosophy

Industrious Geeks

Marketers.dk

Bøger anbefalet i podcasten

The five major pieces to the life puzzle. af Jim Rohn

Rich dad Poor dad af Robert T. Kiyosaki

The richest man in babylon af George S. Clason

Tools nævnt i podcasten

Andreas Rasmussen fra Nodes

Published in Podcasts

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *