Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Episode 11 - Helle Frederiksen, professionel triatlet | My Daily Grind Skip to content →

Episode 11 – Helle Frederiksen, professionel triatlet

Næsten samtidig med at jeg startede MyDailyGrind podcasten, stødte jeg for første gang på en af OL triatleten Helle Frederiksens social media sider. Især fangede en serie billedopdatinger, der hed “Going inside”, min opmærksomhed. Her kunne man følge Helles hverdag med træning, sponsorarbejde og hvad der ellers hører til hverdagen som professionel triatlet. Lige præcis det indblik var vand på min mølle, så selvfølgelig skulle Helle da med i en episode af MyDailyGrind.

Der er ingen tvivl om at Helle er perfektionistisk og topambitiøs med alt, hvad hun laver. Der bliver optimeret på alt, hvad der kan optimeres på: kost, træningsmetoder, udstyr og det mentale. Derfor var det også interessant at tage en snak med Helle om, hvordan det er at have et arbejde, hvor man ikke bare lukker ned klokken 16, men hvor alt hvad du gør når du “har fri” også påvirker resultatet i sidste ende.

Træningsgadgets

De seneste år er der gået inflation i sportselektronik. Folk tracker deres træninger med gps, pulsure og wattmålere. Derfor var jeg egentlig nysgerrig på hvordan Helle bruger tracking i sin træning – og faktisk blev jeg lidt overrasket over nogle af de fravalg hun laver. Dog giver hendes argumenter god mening når man tænker over det.

Skulle du have spørgsmål til Helle angående podcastens emner, så hold dig ikke tilbage med at stille dem i kommentarfeltet her på siden. Husk også at vi tager imod anmeldelser i itunes med kyshånd.

Abonnér på My Daily Grind i Itunes

eller

 Download podcasten til din computer eller telefon

Mere om Helle

Hellefrederiksen.com

Helle’s Facebook side

Tools nævnt i podcasten

TrainingPeaks

Peak

Foam roller

Kommende gæst

Thorbjørn Sindballe

Published in Podcasts

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *