Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanbike.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Episode 10 - Actionsportfotograf Martin Paldan | My Daily Grind Skip to content →

Episode 10 – Actionsportfotograf Martin Paldan

Denne gang har jeg snakket med Martin Paldan, som er en Danmarks bedst outdoor og extremsports fotografer. Jeg mødte Martin første gang for snart 6 år siden. Dengang var han en spirende outdoorfotograf med en ekstraordinær passion for at tage billeder med action i. På det tidspunkt var det passionen for billedet og lysten til at blive bedre, der drev værket og fotojobbene var ikke altid lønnede. 

Som I vil høre i podcasten, er passionen stadig intakt. Der er opbygget masser af erfaring og Martins navn er idag kendt af de fleste både indenfor outdoorfotografi og outdoorsport. Formidlingen af de fede actionoplevelser er idag blevet hans levebrød. Martin er nemlig idag en af drivkræfterne bag det danske sportbrand Gripgrabs media crew. Teamet består af et community af fotografer rundt omkring i Europa, der alle elsker at tage billeder af actionsport. Passionen, fællesskabet og lysten til sammen at blive bedre, driver en stor del af Gripgrabs marketing strategi. Inspireret af Red Bull og deres content marketing maskine, står Martin i spidsen for media crewet, der f.eks. tager billeder ved mountainbikeløb og trailløb rundt omkring i europa.

Se også videoen med Martin i action nederst i denne artikel. Der er desværre en lille smule “knas” med lyden især i starten, det bliver bedre senere, så lad jer ikke skræmme. Martin har noget på hjertet, som helt sikker vil inspirere dig.

Abonnér på My Daily Grind i Itunes

eller

 Download podcasten til din computer eller telefon

 

Links fra podcast episoden

Martins hjemmeside

GripGrabs facebook side

GripGrab

Andre dygtige actionsport fotografer:

Sterling Lorence

Michael Clark

Sven Martin

Bøger:

In our time – The world as seen by Magnum photographers af Willian Manchester

Zen og kunsten at vedligeholde en motorcykel af Robert M. Pirsig

Livsfarlig ledelse af Christian Ørsted

Kommende gæster:

Peter Monrad

Bugge Holm Hansen

Published in Podcasts

3 Comments

 1. Jan Madsen

  Hej Morten

  Tak for podcasts! Jeg har masser af ros, men lige hurtigt vil jeg blot høre, om du ikke kan lægge et download link, som du plejer? Gør det væsentlig nemmere for ikke-Itunes brugere at lytte på vores mobil.

  Vh

  • Morten Kusk

   Hej Jan

   Tak for din kommentar og du har det helt ret. Havde glemt lige at få vinget en indstilling af.

   Det skulle være fikset nu.

   Mvh

   Morten Kusk

   • Jan Madsen

    Mange tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *